Heltermaa-Rohuküla liin saab nädalavahetuseks lisareisid

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rohuküla sadam.
Rohuküla sadam. Foto: Eduard Laur

Väinamere Liinide teatel toimuvad sel neljapäeval, laupäeval ja esmaspäeval Heltermaa-Rohuküla liinil lisareisid, mis aitavad reisijad sündmusterohkeks nädalavahetuseks Hiiumaale ja tagasi.

Väinamere Liinide juhataja Urmas Treieli sõnul on Hiiumaal oodata suve üht sündmusterohkeimat nädalavahetust ning seega ka oluliselt rohkem reisijaid.

Treiel märkis, et e-piletite müük, eelmiste nädalavahetuste vajadused ning mulluste aastate reiside analüüs näitab, et enim on reisijaid oodata neljapäeval Rohukülast alates kella kümnest hommikul, kogu reedese päeva, laupäeval Heltermaalt õhtupoolikul, kogu pühapäeva kuni esmaspäeva hommikuni.

«Seega leidsime, et on ülimalt vajalik nendel aegadel nõudluse rahuldamiseks ja tippaegadel hajutamiseks lisareisid teha,» ütles Teiel, lisades, et Hiiu maavalitsus ja majandus- ja kommunikatsiooniministeerium olid päri ning andsid kohe omapoolse heakskiidu.

Lisareisid toimuvad neljapäeval, 1. augustil Rohukülast kell 14:30 ja Heltermaalt kell 16:00, laupäeval Heltermaalt kell 16:00 ja Rohukülast kell 17:30 ning esmaspäeval Rohukülast kell 11:30 ja Heltermaalt kell 13:00.

Lisareisidele saab osta tuulelaevad.ee portaalist e-pileteid. Kõigil reisidel läheb e-piletitena müüki pool laeva mahust, teine pool piletitest on müügil kassadest üldjärjekorrast.

Eeloleval nädalavahetusel korraldatakse Hiiumaal samaaegselt mitmeid sündmusi nagu Puhkpillipäevad, Ratsupäevad, Kohvikutepäevad ja Kardivõistlus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles