Hispaania hotellis saab teenindajatega Twitteris suhelda

Tarbija24
, Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sol Wave House Twitteri peo-sviit.
Sol Wave House Twitteri peo-sviit. Foto: www.melia.com

Mallorca uus rannahotell Sol Wave House julgustab külastajaid suhtlema teenindava personali või üksteisega Twitteri vahendusel.

Hotelli külalised saavad suhelda Twitteris hotelliteenindajate ja teiste küljastajatega ilma, et peaksid kordagi toast lahkuma, vahendab Business Insider.

Kasutades Twitteri märksõna #SocialWave, saavad külalised oma personaalse Twitteri kontoga  hotelli WiFi-võrgu kaudu teiste külalistega jutustada, jagada pilte või flirtida.

Need, kes peatuvad neljakohalistes #TwitterPartySuites´ides, saavad hotelli poolt tasuta joogi Twitteri-teemalisel basseinipeol ehk #TwitterParty’l, mis toimub reede õhtuti.

Hotell loodab, et #SocialWave kogukond aitab külastajatel tutvuda uute inimestega, leida sõpru ja lihtsalt lõbutseda. «Meie põhilisteks klientideks on noored seltsivad inimesed, kes otsivad uusi kogemusi, mida saaksid kiiresti virtuaalühiskonnaga jagada,» sõnas Twitteri-portjee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles