Triigi-Sõru liin läks üle talvegraafikule

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõrgelaid.
Kõrgelaid. Foto: www.tuulelaevad.ee

Käesolevast nädalast on Triigi-Sõru liini liiklus taas hõredam, algas tavapärane talvine sõidugraafik, kus reisid toimuvad neljal päeval nädalas.

Saaremaa ja Hiiumaa vahel sõitev parvlaev Kõrgelaid sõidab talvegraafikus esmaspäeval, kolmapäeval, reedel ja pühapäeval. Väljumisajad on sarnased varasematele aastatele, mingeid muudatusi ei ole.

Talvine graafik kestab kuni aprilli lõpuni. Raskete jääolude korral võidakse rakendada ka olukorrale vastavat sõidugraafikut, kus laev sõidab iga päev, hoidmaks lahti veeteed. Eelmisel talvel seda vaja ei olnud, küll aga aasta varem.

Suvel toimuvad reisid iga päev ja tipphooajal juulis lausa neli korda päevas. Kolmel suvekuul teenindati Triigi-Sõru liinil tänavu 27107 reisijat ja 10223 sõidukit, mis on võrreldes eelmise aastaga pea 5 protsenti enam, mil vastavad arvud olid 25773 reisijat ja 9623 sõidukit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles