Eestis müügile tulnud taliolümpia piletitest on enamik ära ostetud

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olümpiatule süütamine.
Olümpiatule süütamine. Foto: AP / Scanpix

Reisibüroo Estravel on seitsme kuuga müünud kokku 780 Vancouveri taliolümpia võistluste piletit ning populaarsematele aladele on saadaval veel vaid üksikud  pääsmed.

Aprillis müügile tulnud 1169 piletist on läbi müüdud ligikaudu 70 protsenti. Viimased pääsmed on järgi murdmaa- ja laskesuusatamise, suusahüpete ning mäesuusatamise võistlustele. Veidi enam on pileteid pakkuda veel Kanadas populaarsetele aladele jäähokile ja iluuisutamisele. Pidulikule avatseremooniale on kolm ning lõputseremooniale vaid üks pilet.

Estraveli kommunikatsioonijuht Mari-Liis Rüütsalu soovitab olümpiahuvilistel kiirustada ka lennupiletite ja majutuse broneerimisega. «Praegu on selleks tagumine aeg, sest mängud toimuvad vähem kui nelja kuu pärast ning tuleb arvestada, et  vaatajaid voolab Vancouverisse kokku üle maailma,» rõhutab Rüütsalu.

Vastavalt Eesti Olümpiakomiteega sõlmitud partnerluslepingule on Estravel ainus piletite ametlik edasimüüja Eestis. Võistluspiletite hinnad jäävad vahemikku 300-13 200 krooni.

XXI Taliolümpiamängud toimuvad Kanada läänerannikul Vancouveris ja Whistleris 12.-28. veebruarini 2010.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles