Eestlasi köidavad puhkusesihtkohad Tai, India ja Dubai

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rand Goas, Indias.
Rand Goas, Indias. Foto: SCANPIX

Eesti Turismifirmade Liidu (ETFL) liikmete andmetel on  eestlaste puhkusereiside aktiivsus võrreldes varasemate aastatega püsinud stabiilsena, kasvanud on nõudlus põneva kultuuriga sihtkohtade nagu Tai, India ja Dubai vastu.

«ETFLi liikmete andmetel on eestlaste seas sel aastal eriti populaarsed Kanaari saared ja Türgi, samas on kasvanud nõudlus sooja kliima ning põneva kultuuriga kaugemate sihtkohtade nagu Tai, India ja Dubai vastu,» ütles ETFLi peasekretär Kristen Lahtein ning lisas: «Lisaks soojamaareisidele on eestlased huvitatud sportlikust suusapuhkusest Skandinaavias ja Alpides. Võõrad ei ole enam ka suusakuurordid Ameerikas ning Kanadas.»

Kui lähenev sügisene koolivaheaeg on pigem eestlaste jaoks võimalus perega puhkamiseks, siis jõulupühadel puhkavad Lahteina sõnul ka kõik ülejäänud maailma rahvad. «Kindlasti tasuks oma jõulupühade ja aastavahetuse puhkuseplaanidele mõelda juba täna. Kuna sel ajal reisib kogu maailm, siis viimasel minutil puhkust planeerides ei pruugi soovitud sihtkoha pileteid enam saada,» lisas Lahtein.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles