Estonian Air ei vähenda Peterburi lende

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonian Airi Saab 340.
Estonian Airi Saab 340. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Lennufirma Estonian Air kinnitusel on eelmisel aasta suvel avatud Tallinna-Peterburi lennuliin end õigustanud ning lennufirma jätkab sel talvel reisijatevedu nelja lennuga nädalas.


«Tallinna-Peterburi lennuliini käivitamise ning otselennuvõimaluse tutvustamise nimel on väga palju tööd tehtud nii Eestis kui ka Venemaal. Otselennuliin on end igati õigustanud ja reisijate poolt hästi vastu võetud,» rääkis Estonian Airi kommertsala asepresident Rauno Parras.

«Tänu heale koostööle lennufirmaga Rossiya-Russian Airlines kasutavad reisijad Peterburi lennujaama üha enam ka vahemaandumiseks, et lennata meie partnerfirma lendudega edasi kaugematesse Venemaa linnadesse,» lisas ta.

Estonian Air lendab Tallinna-Peterburi liinil kogu talvise lennuperioodi vältel esmaspäeviti, kolmapäeviti, reedeti ja pühapäeviti.

Lennud toimuvad 33-kohalise lennukiga SAAB 340 ning lennuaeg on tund ja kümme minutit. Ostes pileti Estonian Airi kodulehelt algab ühe suuna hind 1519 kroonist, sisaldades kõiki makse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles