Travel IN: segaduse põhjustas meie India partner

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
India, Goa.
India, Goa. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Praegu Goa lennujaamas Tallinnast tulevaid puhkusereisijaid vastu võttev Travel INi tegevjuht Märt Mäe ütles, et lennu mitmepäevase hilinemise põhjustas firma kohalik partner, kellega on nüüd kavas suhted lõpetada.


Mäe ütles, et paneb praegu kohapeal paika uut hooaega ja Travel IN kavatseb populaarseid Goa reise kindlasti jätkata. Küll aga tegeleb tegevjuht praegu Eesti reisifirmat alt vedanud kohaliku partneriga lepingu lõpetamisega.

Hotellidele ja reisifirmadele jäi Mäe väitele võlgu seesama partner, kes küll võttis Travel INilt raha, kuid jättis selle edasi maksmata. Sel põhjusel keeldus puhkajaid sõidutamast ka esialgne lennufirma, mis tuli teise vastu välja vahetada. Kõik see tingiski viivituse.

Mäe sõnul ei vasta tõele kuuldused, et reisijad pidid Indias mitu päeva lennujaamas kompsude otsas ootama - kõik nad said ööbida ja süüa hotellis, kus olid puhkuse veetsid. Mõned, kel oli probleeme tööle hilinemisega, said asja telefoni teel ära klaaritud.

Reisijate põhjendatud nõuete kogumisega tegeleb Mäe sõnul reisifirma jurist. Travel INil on selleks vajalik tagatisraha tema väitel olemas.

Kolm päeva plaanitust kauem Indias veetnud reisiseltskond asub Tallinna poole teele homme varahommikul, sest lennuki meeskond peab vahepeal puhkama. Täna Goasse saabunute kohalolekut on kavas kahe päeva võrra pikendada, nii et nad lendaksid varasema 22. veebruari asemel tagasi 24. kuupäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles