Laupäeva õhtul asendab parvlaev Muhumaad Harilaid

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muhumaa Rohuküla sadamas reisijate ootel.
Muhumaa Rohuküla sadamas reisijate ootel. Foto: Mihkel Maripuu

Väinamere Liinide teatel teenindab väljumisi laupäeva õhtul Rohukülast kell 18.30 ja 22.30 ning Heltermaalt kell 20.30 parvlaev Harilaid.

Väinamere Liinide juhataja Urmas Treieli sõnul on laevade vahetus tingitud Saarte Liinide sellekohasest taotlusest, vahendas ettevõtte pressiteade.

«Sadamate valdaja palvel ning majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi loal asendab Harilaid neil kolmel reisil Muhumaad, et Saarte Liinid saaks lõpuks alustada Muhumaa kai
parandustöid Heltermaa sadamas. Laupäeva õhtu ja öö vastu pühapäeva on optimaalseim aeg Muhumaa asendamiseks, kuna enamik nädalavahetuse reise on selleks ajaks juba tehtud ning tagasisõite pole veel alustatud. Loodame, et reisijad on selle vahetuse suhtes mõistvad, kuna see on kõigi ühistes huvides, et mereohutus sadamates saaks taas tagatud,» lausus Treiel.

Pühapäeva hommikul väljub parvlaev Muhumaa tavapärase graafiku järgi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles