Kiviõli seikluskeskus kuulutati parimaks turismiobjektiks

Tiina Kaukvere
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiviõli lumelauapark
Kiviõli lumelauapark Foto: Gregor Jürna

Tänasest pühapäevani Eesti näituste messikeskuses toimuval Baltimaade suurimal turismimessil Tourest tunnistati möödunud aasta turismiedendajaks Tallinna lennujaama juhatuse liige Erik Sakkov ning parimaks turismiobjektiks SA Kiviõli Seikluskeskus.

Eesti Turismifirmade Liidu peasekretär Kristen Lahteini sõnul on Erik Sakkov võidelnud tulemuslikult Eesti avatud hoidmise ja ühendatuse eest muu maailmaga. «Sakkovi viimane tähelepanuväärne võit on Portugali lennufirma TAP otselendude algus Tallinnast, mis sisuliselt avab meile 80 sihtkohta ja uue mandri, Lõuna-Ameerika,» märkis Lahtein. 

«Kiviõli seikluskeskus on näide aastate pikkusest pühendumisest, mille tulemusel on Eesti kaardile juba tekkinud täiesti uus turismipiirkond, mis köidab nii siseturisti kui meelitab ka välisturisti pealinnast välja. Kiviõli on eeskujuks teistele väljaspool Tallinna kerkivatele  turismiobjektidele, olgu nendeks siis muuseumid, mõisad või lastepargid,» lausus Lahtein. 

Erik Sakkov on Tallinna lennujaamas töötanud viimased viis aastat ning vastutab ettevõttes turunduse ja teeninduse valdkonna eest.

SA Kiviõli Seikluskeskus on tuhamäe ümberkujundamise tulemusena loodud ainulaadne suusa-, moto-, ratta-, seiklus- ja tervisespordikeskus kogu Läänemere piirkonnas. Keskusesse on rajatud Eesti pikimad, kuni 700meetrised mäesuusanõlvad koos rahvusvahelistele nõuetele vastava lumelauapargiga. Kiviõli seikluskeskust külastas esimesel, 2013. aasta talvehooajal üle 14 000 inimese.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles