Radissoni hotellikett annab ära aasta jagu tasuta majutust

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fragment konkursi veebilehelt. Pildil konkursil osalev Bruno, kes väidab, et vääriks puhkust, kuna on ületöötanud.
Fragment konkursi veebilehelt. Pildil konkursil osalev Bruno, kes väidab, et vääriks puhkust, kuna on ületöötanud. Foto: Tarbija24

Hotellikett Radisson Blu Hotels & Resorts kuulutas välja võistluse, mille auhinnaks on 365 päeva tasuta majutust. Konkursi võitmiseks tuleb välja mõelda vaid hea põhjendus ja kutsuda sõbrad-tuttavad enda poolt hääletama

Põhjendus tuleb postitada konkursi veebilehele Greatestholiday.radissonblu.com ja samas saab anda ka hääli. Hääletamine kestab 24. juulini ja selleks ajaks kõige enam toetust kogunud põhjenduse kirjutaja ongi võitja.

Hotelliketi esindaja John Kennedy sõnul võib võitja auhinda kasutada näiteks mõne kauaoodatud sündmuse tähistamiseks kuni 40 inimesele, reisida koos pere ja sõpradega või peatuda üksi paljudes erinevates sihtkohtades.

«Valik jääb täielikult võitja enda teha ning tal on aega viis aastat, et need 365 ööd vabalt valitud Radisson Blu hotellides realiseerida,» märkis Kennedy.

Praegu on hääletustabelis esikohal Stany Zabinski, kes lubab, et jagab oma võitu talvel kodututega. Teisel koha omanik soovib kogeda kõike seda, mida maailmal pakkuda on. Kolmandal kohal on ületöötanud Bruno, kes on postituse juurde lisanud ka pildi endast ja oma karumõmmist kommetaariga, et isegi karu näeb temast parem välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles