Saaremaa praam hakkab tihemini sõitma

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parvlaev teel Virtsust Kuivastusse.
Parvlaev teel Virtsust Kuivastusse. Foto: Henn Soodla / Pärnu Postimees.

Kuivastu-Virtsu liinil kehtib sellest nädalast kevadgraafik, kus suuremal osal päevast toimuvad reisid iga 35 minuti järel. 19. juunist tiheneb graafik veelgi.

Kevadgraafikusse lisandub võrreldes talvega kokku 72 reisi nädalas. Tihedam graafik rakendub reeglina reisidel vahemikus kell 10:50 Kuivastust kuni kell 18:45 Virtsust, reedeti lõpeb 35-minutiline graafik kell 21:05 reisiga Virtsust. Muudel aegadel kehtib endiselt 1:10 graafik.

Ohtlike veoste ajad on Virtsust kell 14:05 ja 17:35 ning Kuivastust kell 10:50 ja 18:10. Tavareisijate jaoks on ohtlike veoste reis samuti veidi erinev – sinna võetakse veidi vähem sõidukeid, väikesed sõidukid suunatakse alumisele autotekile ja kõik reisijad peavad autotekkidelt lahkuma.

Väinamere Liinid palub nende piirangutega arvestada. Lisaks ohtlike veoste reisidele on määratud kindlad reisid ka eriveostele, mis võivad ebamugavusi põhjustada kaasreisijatele. Eriveoseid võib vedada nii ohtlike veoste aegadel kui ka lisaks veel Virtsust 7:55 ja Kuivastust 14:40 ja 23:00.

Rohuküla-Heltermaa liinil kehtib kevadgraafik juba 15. aprillist ja Triigi – Sõru liinil 24. aprillist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles