Tuntud reisikorraldaja avas esmakordselt talvehooaja Egiptuse reisideta

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puhkus Egiptuse päikese all on eurooplaste seas populaarne.
Puhkus Egiptuse päikese all on eurooplaste seas populaarne. Foto: SCANPIX

Reisikorraldaja Novatours avas esmaspäeval talvehooaja reiside müügi, esmakordselt puudub valikust aga Egiptus.

«Uue hooaja avamise ajaks on Egiptuse siseriiklik olukord jätkuvalt ebastabiilne ja Eesti Välisministeeriumi ohuhoiatus endiselt tasemel, mis soovitab vältida igasugust reisimist Egiptusesse, sealhulgas turismikuurortidesse Hurghadasse ja Sharm el Sheikhi,» ütles Novatoursi OÜ tegevjuht ja juhatuse liige Andree Uustal.

«Hetkel on raske öelda, kas ja millal Egiptuse reisid Novatoursi reisikavasse naasevad. Valmidus on olemas, kuid igal juhul peame olema veendunud, et Egiptuse siseolukord on täielikult rahunenud, normaliseerunud ja turvaline,» selgitas Uustal. 

Novatoursi talvehooaja esimesed lennud väljuvad oktoobris, kui algavad reisid populaarsele Tenerife saarele. Järgnevad Iisraeli reisid Punase mere äärsesse Eilati kuurorti ning kahenädalased reisid Taisse.

Uustali sõnul üllatab talvehooaeg seekord uute sihtkohtadega. Peagi saab otsereisidega sõita Araabia Ühendemiraatidesse ning detsembri lõpus saavad alguse nädalased otsereisid Tallinnast Dubaisse.

Novatours avas talvepakettide müügi kuu aega varem kui mullu. «Just reisijate enda aktiivne huvi varajaste tellimuste vastu, paneb meid hoogsalt tegutsema. Selle tulemusena ongi esmakordselt Eestis võimalik osta endale talvepuhukuse reis juba mais,» ütles Uustal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles