Reisifirma pakub eripaketti Michael Jacksoni fännidele

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti reisifirma pakub neljakuulist reisi lahkunud popkuninga jälgedes.
Briti reisifirma pakub neljakuulist reisi lahkunud popkuninga jälgedes. Foto: SCANPIX

Briti reisifirma STA Travel pakub ligi aasta tagasi lahkunud Michael Jacksoni fännidele erilist reisi – 126 päeva popkuninga jälgedes.

Reisi teekond viib läbi üheksa riigi ja üle viie mandri. Loomulikult on plaanis USA, kuid ka Jaapan, Lõuna-Aafrika, Austraalia, Bahrein, Ungari, Peruu ja Brasiilia. Kogu reisi maksumus on 12 000 naela ehk pea 230 000 krooni, vahendas Daily Mail.

Fännid, kes ei saa sellist summat või nelja kuud töölt eemalolekut endale lubada, saavad kaasa teha 35-päevase reisi, mille hind on 2759 naela ehk üle 52 000 krooni.

STA Traveli esindaja John Constable märkis, et popkuningas reisis oma muusika ja heategevusürituste pärast üle kogu maailma ning antud reisipaketid ongi võimalus tema jalajälgedes käia.

Lisaks Jacksoni karjääriga seotud paikadele on reisi programmis ka tema eraeluga seotud olulised sihtkohad. Näiteks Austraalias viiakse reisiseltskond Sydneysse, kus staar 1996. aastal oma teise abielu sõlmis. Ööbimiseks on valitud sama hotell, kus toimus pulmatseremoonia.

Ekstreemsete fännide jaoks on programmi lülitatud ka Ungari linna Szentendre külastus. Linna martsipanimuuseumis asub nimelt popkuninga elu-suuruses kuju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles