Lottemaa: külastajate arv ületas meie ootusi

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lottemaa avas uksed juuli lõpul.
Lottemaa avas uksed juuli lõpul. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Sel suvel avatud Lottemaa ületas külastajate arvu poolest kuu aja jooksul teemapargi juhtide kõiki ootusi.

Lottemaa pressiesindaja Jorgen Sumin ütles Tarbija24-le, et eesmärk, mis Lottemaa äriplaanis seatud oli, nägi ette, et kogu suve hooaja külastajate alampiir on suurusjärgus 65 000 inimest ning ülemine piir 85 000. «Kui me vaatame, et rohkem kui 40 000 inimest tuli ühe kuuga ja veel viimane nädalavahetus ees, kus meil on juba registreerunuid, siis me ületasime kõik äriplaanis tehtud prognoosid,» lausus Sumin.

«Hea üllatus on see, et külastajaid jõudis meile lisaks Eestimaale ka paljudest teistest riikidest. Kaugeimad nendest Taiwanist ja Türgist, palju külalisi oli Soomest. Iga kolmas teemapargi külastaja jõudis meile sel suvel aga Lätist. Võib juhtuda, et Lotte hakkab juba septembris õppima läti keelt,» võttis hooaja kokku Rein Malsub.

Sel nädalal saavad kõik soovijad veel Leiutajateküla elanikele külla tulla. Sumini sõnul saavad sel nädalal kõikide perede lapsed, kes lähevad tänavu sügisel esimest korda kooli, tasuta teemaparki sisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles