Odavlennufirma pakub äriklassi pileteid

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ryanairi lennukid reisijate ootel.
Ryanairi lennukid reisijate ootel. Foto: Reuters / Scanpix

Odavlennufirma Ryanair, mis plaanis hakata reisijatele pakkuma ainult seisukohti, teatas nüüd oma äriklassi piletite pakkumisest.

Ryanairi Business Plus piletite omanikud saavad kuni 40 minutit enne väljalendu ilma lisatasuta  vahetada oma pileti samal päeval väljuvale lennule ükskõik millisesse lennujaama samas sihtriigis, kirjutab Telegraph. Muidu küsib lennufirma pileti vahetamise eest 113 eurot. Ka saab selle pileti omanik ilma lisatasuta võtta kaasa ühe kuni 20 kg kaaluva kohvri.

Äriklassi reisijatel tuleb leppida samade istmetega, mis teistel reisijatel, kuid kallim pilet tagab neile eesõiguse pardale minekul ja võimaluse istuda nö premium klassi kohas. Seal on tavapärasest rohkem jalaruumi. Tavareisijatel tuleb istme broneerimise eest maksta ligi 19 eurot.

Business Plusi omanikel on mõnes lennujaamas (näiteks Stansted ja Manchester) võimalus läbida eelisjärjekorras turvakontroll. Business Plus reisijatel, kes soovivad tasuta pagasiga ja premium klassi kohas lennata, tuleb Ryanairi kodulehele reisi broneerides olla tähelepanelik, sest valesti täidetud registreerimisleht jätab nad ilma loodetud soodustuseta, kuid neil tuleb maksta kallima pileti eest. «Tasuta teenused tuleb valida broneerimise ajal, neid hiljem valides tuleb maksta täishind,» hoiatab lennufirma.

«Ettevõtted on muutunud targemaks ja üle 25 protsendi meie reisijatest lendab äri asjus, eelistades meid tänu madalale piletihinnale, täpsusele ja Euroopa suurimale liinivõrgule,» rääkis  Ryanairi turundusjuht Kenny Jacobs.

Businees Plus tasud algavad 88 eurost.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles