Estonian Air hakkab pardal tasuta vett pakkuma

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonian Airi lennuk.
Estonian Airi lennuk. Foto: Toomas Huik / Postimees

Lennufirma Estonian Air ning joogitootja A. Le Coq allkirjastasid koostööleppe, mille järgi pakutakse lennukite pardal reisijatele tasuta Aura vett.

Aastane planeeritav kogus, mida kõikidele Estonian Airi klientidele pardal tasuta jagatakse, on ligikaudu 60 000 liitrit gaasiga ja gaasita vett. A. Le Coq ammutab Aura vett Lõuna-Eesti maapõuest 410 meetri sügavuselt ordoviitsiumi kihist.

Estonian Airi juhatuse liige Indrek Randveer kinnitas, et nad töötavad aktiivselt Estonian Airi lendudel pakutava teeninduskontseptsiooni täiendamisega. «Tasuta vee pakkumine kõikides teenindusklassides on üks osa selle täiendamisel ja kliendi rahulolu suurendamisel. Eesti ettevõtete tootenäidiste toomine Estonian Airi lennukite pardale rõõmustab eelkõige kliente ja mitmekesistab pardal pakutavaid teenuseid. Samal ajal on see suurepärane võimalus kohalikele ettevõtetele oma toodete tutvustamiseks rahvusvahelisel tasandil,» lausus ta.

A. Le Coqi juhataja Tarmo Noop märkis, et neil on hea meel Eesti rahvusliku lennufirma Estonian Airi soovile vastavalt Aura vett pakkuda. «Usume, et taoline koostöö kodumaiste ettevõtete vahel tugevdab nii reisijate heaolu kui ka ettevõtete mainet,» lausus.

Koostöölepe kahe firma vahel on sõlmitud aastaks võimalusega pikendada seda ka järgmiseks perioodiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles