Vaata, missuguseid reisiteemalisi aprillinalju maailmas tehti

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti väljaanne The Telegraph teatas 1. aprilli libauudises, et  torni tuleb luksushotell.
Briti väljaanne The Telegraph teatas 1. aprilli libauudises, et torni tuleb luksushotell. Foto: SCANPIX

Mitmel pool maailmas kasutati eile, 1. aprillil mõnuga võimalust avaldada reisimisega seotud libauudiseid.

Allpool on ära toodud valik reisimist puudutavaid aprillinalju, kust saab muuhulgas teada, et nüüd on võimalik lennuki pagasiruumis odavalt Austraaliasse lennata ning Hispaanias keelatakse Inglise hommikusöögid, vahendab reisiportaal Trip.ee.

Dublini kuulus monument viiakse mujale

Dublini kuulus monument Spire viiakse ajutiselt O’Connell Streetilt ära. Maksumuseks kujuneb 500 000 eurot.

Londoni pilvelõhkujast saab ronimissein

Juba varsti saab Londoni kõrgeima pilvelõhkuja seinal oma ronimisoskust katsetada, kuid see on mõeldud ainult üle 12-aastastele.

Lennuki pagasiruumis saab odavamalt lennata

Broneerimisleht Flight Centre veenis Austraalia hinnatundlikke reisijaid, et nad saavad Londonist Austraaliasse lennata kõigest 199 Austraalia dollari (140 eurot) eest, kui on nõus lendama lennuki ümberehitatud pagasiruumis. Kahjuks on nii hea pakkumine praeguseks juba aegunud - tuleb siiski salongis lennata.

Pisa torni tuleb luksushotell

Briti väljaanne The Telegraph teatel saab üsna varsti Pisa tornis ka ööbida. See ei saa siiski olema odav lõbu, sest luksusliku majutuse hinnad algavad 20 000 eurost/öö. Kõrgematel korrustel tuleb maksta juba 50 000 eurot.

Lärmakad turistid visatakse Pariisi kohvikutest välja

Pariisi kohvikutest hakatakse liiga lärmakaid turiste välja viskama. Pariisi Restoranide Liidu algatus on suunatud eelkõige inglisekeelsete turistide vastu, kes häirivad Pariisi tasaseid kohalikke elanikke.

Eskalaatoril tuleb püsida vasakul pool

Uue seaduse kohaselt tuleb Jaapanis Osakas eskalaatorill sõites alati püsida vasakul pool, et kiirustavad inimesed saaksid neist paremalt mööduda.

Ei mingit Inglise hommikusööki enam

Benidormist tuleb uudis, et populaarne Hispaania kuurortlinn on otsustanud keelustada Inglise hommikusöögi vaatamata sellele, et suur osa selle Costa Blancas asuva linna külastajatest on britid.

Loe pikemalt siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles