Osa reisijaid jäi praamile vangi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Autode mahasõit Kuivastu sadamas.
Autode mahasõit Kuivastu sadamas. Foto: Peeter Langovits.

Üleeile õhtul parvlaeva Saaremaa alumisel tekil Virtsust Kuivastusse sõitnud ligi 30 autoreisijat avastasid enda jahmatuseks, et sihtkohas neid maha ei lastud ja nad on teel tagasi Virtsu.

«Praegu tundub seda meenutades kõik naljakana, aga sellel hetkel olin maruvihane,» rääkis kell 19.55 Virtsust väljunud praamireisil olnud Viiu, kirjutas Õhtuleht.

Naise sõnul ei häirinud teda kõige rohkem see, et reis venis seetõttu pool tundi pikemaks ja lapsed pidid kodus ema kauem ootama, vaid see, et keegi midagi ei selgitanud ega ka vabandanud ning kogu selle aja jooksul ei näinud ta ühtki laevatöötajat.

Väinamere Liinide teenindusjuht Anu Hiiuväin tunnistab, et tol laeval jäi Kuivastusse saabudes alumine autotekk tõesti maha laadimata ja põhjuseks oli tõenäoliselt, et terve päeva tööl olnud meeskond laadis Virtsus sõidukid laevale ja mahalaadimise korraldas juba uus vahetus.

Naise sõnul jõudis info silda reisijatelt, kui laev oli juba Kuivastust kell 20.30 väljunud, kuid laev pöördus kohe tagasi Kuivastusse ja sõidukid pääsesid kell 20.40 laevalt maha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles