Atlantis H2O veekeskus võttis lõpuks konkurentidest õppust

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viimsis asuv Atlantis H2O veekeskus.
Viimsis asuv Atlantis H2O veekeskus. Foto: Liis Treimann

Viimsis asuvas Atlantis H2O veepargis ei olnud varasemalt hinnakirjas perepiletit, kuid alates tänasest on plaanis seesugust soodustust siiski pakkuma hakata.

Veekeskuse müügijuht Kaja Kuusik ütles augustis tarbijaportaalile, et hinnastamisel lähtuti lisaks Eesti veekeskustele teiste pereatraktsioonide hinnakirjadest Eestis ja lähiriikides (Lottemaa, Muumimaa, Jurmala Livu veepark).

«Oleme lähtunud sellest, et kui veekeskust külastab mitme lapsega pere, siis suure tõenäosusega kuulub sinna ka alla kuueaastasi lapsi ning kokkuvõttes tuleb kogu pere hind tänu väikelaste soodustustele odavam,» ütles Kuusik augustis. Toonases hinnakirjas olid saadaval sooduspiletid 0-3, 4-5 ja 6-12 aasta vanustele lastele.

Kuusiku sõnul oli ajendiks perepileti lisamisele klientide nõudlus ja tagasiside. «Otsustasime kasutusele võtta perepileti baashinna, mis kehtib kahele täiskasvanule ning kahele lapsele. Igale järgmisele lapsele kehtib kuni 50-protsendine soodustus tavahinnakirjast ning laste arv ei ole piiratud,» selgitas ta. Kuusiku arvates on tegelikult raske teistest pereatraktsioonidest mõõtu võtta, kui näiteks Lottemaal ja Muumimaal perepilet puudub ning Eesti spaades ja Jurmala veekeskuses on piletihinnas sisalduv laste arv erinev.

Võrdlevast tabelist selgub, et nüüdsest on perepilet igas Eesti suuremas veekeskuses ning soodsaimalt saab pere supelda Aura veepargis. Kuna Soomes asuv Serena veepark ning Lätis asuv Livu veepark on samuti eestlastele tuttavad, on ka nende perepiletid võrdluseks toodud. Kui Livu veepargi hinnatase sarnaneb pisut Kalev Spa-ga, siis Serena veepark on valituist selgelt kõige soolasema hinnaga, kuigi seal saab erinevalt teistest veekeskustest hullata terve päeva.

VeekeskusPerepileti hindKellele kehtib
Aura veepark Tartus (veekeskuse ja ujula pilet)

E-R kell 10-15 20 eurot; kell 15-22 23 eurot;

L-P kell 9-22 23 eurot.

Kahele täiskasvanule ning kahele kuni 16-aastasele lapsele
Tervise Paradiis veekeskus Pärnus (veepargi ja ujula pilet kolmeks tunniks)

E-N kell 11-22 27 eurot;

R-P kell 11-22 36 eurot.

Kahele täiskasvanule ja kahele kuni 15-aastasele lapsele
Aqva Hotel & Spa vee- ja saunakeskus Rakveres (veekeskuse, ujula, üldleilisauna ning jõusaali pilet 2,5 tunniks)

E-R kell 9-15 24 eurot; kell 15-22 30 eurot;

L-P kell 8-22 36 eurot.

Kahele täiskasvanule ja kolmele kuni 18-aastasele lapsele

Kalev Spa veekeskus Tallinnas (veekeskuse, ujula ja saunade pilet 2,5 tunniks)E-P 43 eurotKahele täiskasvanule ja kolmele kuni 15-aastasele lapsele
Atlantis H2O veekeskuse pilet kolmeks tunniks

E-N 35 eurot; R-P 49 eurot

Lisapilet lapsele 0-3-a kolm eurot, 4-5-a viis eurot ja alates 6-a sõltuvalt nädalapäevast 8-10 eurot

Kahele täiskasvanule ning kahele kuni 15-aastasele lapsele.

Serena veepark Helsingis (Soome). Kogu päeva pilet, mis kehtib veepargi lahtiolekuaegadel

L ja P kell 11-19

kahe lapsega perele 98 eurot, kolme lapsega perele 122,5 eurot
Kahele täiskasvanule ja kahele kuni kolmele alla 18-aastasele lapsele
Livu veepark Jurmalas (Läti). Veepargi pääse kaheks tunniks.47 eurot. Kahe või enama lapsega perele lisaks alla 3-a lapsele viis eurot, 4-5 a seitse eurot ning 6-14 a üheksa eurot.Kahele täiskasvanule ja ühele lapsele vanuses 6-14-aastat
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles