Iga viies lapsevanem oleks nõus oma last uimastama

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nuttev laps
Nuttev laps Foto: SCANPIX

Uuringust selgus, et iga viies lapsevanem oleks nõus oma last uimastama, et nad lennureisi ajal ei karjuks, vahendab Express.

Varasematest uuringutest on selgunud, et reisijad peavad karjuvat last kõige tüütumaks aspektiks pikkade lennureiside ajal. Nüüd aga tuli välja, et ka vanemad peavad oma karjuvaid lapsi niivõrd tüütuks, et nad oleksid nõus neid vaikimiseks uimastama.

21% vastanutest nentis, et nad kaaluksid lapsele uimastava toimega köharohu või isegi rahustite nagu Xanax andmist. Kõige populaarsem viis, kuidas lapsi vaikima sundida, on lastele elektroonikaseadmete andmine. 59% ütles, et nad kasutavad telefone või tahvelarvutit lastele videote näitamiseks. Väike osa vastanutest eelistas endiselt veel vanamoelisi viise nagu paber ja pliiats. Suureks abimeheks vanematele on ka suupisted, mida vajadusel ohtralt lastele jagatakse, et igavust peletada.

6% vastanutest ütlesid aga, et nad on nõus kaasreisijatele tegema väikesi kingipakke, et vabandada oma põngerja ebameeldiva käitumise pärast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles