Lahtise uksega lennanud lennuk tegi hädamaandumise

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jin Air on Korean Airi tütarfirma, pilt illustreeriv
Jin Air on Korean Airi tütarfirma, pilt illustreeriv Foto: Scanpix/AFP

Jin Airi lend Filipiinidelt Lõuna-Koreasse lendas 40 minutit lahtise uksega, vahendab CNN.

Lend, mille pardal oli 163 inimest, oli kestnud juba 40 minutit, enne kui üks reisijatest märkas, et uks ei olnud korralikult suletud. Jin Airi avalike suhete osakonna esindaja sõnul avastas ka pardameeskond probleemi, kuna lennukis kostis ebaharilik heli.

Boeing 737-800 on intsidendi avastamise hetkel kolme kilomeetri kõrgusel. Kõiki reisijaid teavitati toimuvast ning lennuk pöördus seejärel hädamaandumiseks tagasi Filipiinidele.

Kuigi ühtegi vigastust ei registreeritud, siis mõned reisijad olevat lennu ajal kaevelnud iivelduse üle.

Kõikidele reisijatele anti pärast hädamaandumist hotellis tuba ning 15 tundi hiljem toimetati nad sihtkohta Lõuna-Koreas. Lisaks ütles Jin Airi esindaja, et kõikidele reisijatele makstakse kompensatsiooni.

Jin Air on Korean-Airi tütarfirma ning üks kuuest odavlennufirmast Lõuna-Koreas. Lõuna-Korea transpordiministeeriumi esindaja ütles, et juhtumit uuritakse ning turvalisuse inspektsioon viiakse läbi ka kõikides ülejäänutes riigi odavlennufirmades. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles