Elektriraudtee uus koduleht laiendab teavitusvõimalusi reisijatele

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Huik

Jaanuaris kasutusele võetav Elektriraudtee uus koduleht pakub senisest rohkem võimalusi reisijate teavituseks rongide sõiduplaanidest ja võimalikest hilinemistest.

Uue kodulehe puhul on loodud reisijatele võimalus tellida oma e-mailile soovitud liini puudutavaid teateid, seda kas siis graafikumuudatuse või siis võimalike hilinemiste kohta. Samuti on kogu veebileht lehitsetav mobiiltelefonist, olles oma mahult piisavalt väike, et mitte tekitada reisijatele märgatavaid sidekulusid.

Elektriraudtee avalike suhete juhi Norbert Kaareste sõnul on loodava kodulehe puhul tekitatud võimekus pakkuda infot ka terve Eesti reisirongiliikluse kohta.

«Kodulehe andmebaasi võib teoorias sisestada kogu Eesti reisirongiliikluse info - alates sõiduplaanidest, lõpetades hilinemisteadetega,» seletas Kaareste.

 «Usume, et pärast jaanuarikuist edukat kodulehe lansseerimist oleme teinud reisijateavituses kõik võimaliku ning edasi jääb vaid järjepidevalt kontrollida ja tõhustada meie rongide korrasolekut ning oodata sama Eesti Raudteelt oma taristu suhtes,» sõnas Kaareste.

Uue kodulehe esialgne kasutuselevõtt on plaanitud 13. jaanuarile 2011.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles