Põgenik kukkus lennukist välja ning hukkus (1)

Johanna Vahuri
, travel portal editor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
British Airwaysi lennukid Londoni Heathrow lennuväljal.
British Airwaysi lennukid Londoni Heathrow lennuväljal. Foto: SCANPIX

Inglismaale püüelnud põgeniku tükkideks lennanud keha leiti ühe kontormaja katuselt. 

30-aastane Carlito Vale oli salaja läinud koos sõbraga lennukisse, et sõita Inglismaale. Lennuk oli juba maandumas Londonis, kui teliku avamisel Vale lennukist välja kukkus. Sel hetkel oli lennuk 427 meetri kõrgusel kohast, kus mees hiljem leiti, vahendab news.com.au.

Vale leiti, kui kontorihoone konditsioneer korralikult ei töötanud ning tehnik saadeti asja uurima. Katusele jõudes nägi tehnik kõigepealt jäsemeid ning hiljem leidis ta eraldatud pea. Põgenik oli niivõrd suure hooga kukkunud vastu konditsioneeriüksust eraldavat võret, et võre oli terve tema keha katki lõiganud. Tükikesi kehast leiti hiljem isegi kõrvalseisvatelt majadelt.

Põgeniku kotist leiti hiljem tema Mosambiigis välja antud pass ning aegunud Ameerika Ühendriikide viisa. Tema sõber on hetkel samuti kriitilises seisundis, kuid ta suutis kinnitada Vale'i isikut.

Koroneri hinnangul oli tegu õnnetusega ning surma põhjustasid mitmed suured vigastused. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles