Häkkerite rühmitus Anonymous kuulutas taas sõja (3)

Johanna Vahuri
, reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anonymous
Anonymous Foto: SCANPIX

Seekord on häkkerite sihtmärgiks Michelle Gregi nimeline naine, kelle poeg pääses eelmisel nädalal Cincinnati gorillapuuri.

Anonymous avaldas video, kus nad kutsuvad üle võtma Gregi vastutusele. Gregi laps pääses eelmisel nädalal ohustatud gorilla puuri ning poisi päästmiseks tapsid loomaiatöötajad Harambe nimelise isendi, vahendab Mirror.

Anonymous nõuab, et Gregi suhtes alustataks uurimist ja ta võetaks vastutusele ohustatud looma tapmise eest. Ühtlasi soovivad nad, et uurimine viidaks läbi ka Cincinnati loomaaias, et veenduda, et puur vastas nõuetele.

Kuigi pealtnägijate videotest paistis, et Harambe vedas poissi suure hoo ja jõuga mööda puuri ringi, siis ekspertide hinnangul gorilla hoopis kaitses last ning mängis temaga. Gorilla läks paanikasse alles siis, kui kõik pealtvaatajad hakkasid järsku karjuma. Ka siis soovis ta last hoopis teiste inimeste eest kaitsta, sest gorilla pidas karjujaid ründajateks.

Anonymous väidab, et Michele Greg ei ole hea lapsevanem. Oma videos hoiatasid nad, et Greg peaks nende rünnakuks valmis olema. Ühtlasi on ka Cincinnati politsei kinnitanud, et Gregile võidakse tõepoolest juhtumi pärast süüdistus esitada. 

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles