Lend hilines seitse tundi, sest reisija nõudis lahutust

Johanna Vahuri
, reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rossiya Airlines
Rossiya Airlines Foto: SCANPIX

Lennuk oli juba valmis õhku tõusma, kui üks reisijatest nõudis abikaasalt lahutust, mistõttu lend hilines kokku seitse tundi.

500 inimest olid Rossiya Airlines lennuki pardal ning valmis Moskvast Vladivastoki lendama, kui üks naine tõusis vahetult enne õhkutõusu rajale suundumist püsti ning teatas, et soovib oma mehest lahutada ning tal pole tuju enam lennata, vahendab news.com.au.

Kõik pidid seejärel lennukist lahkuma ning maha võeti ka kogu pagas, mis saadeti uuest turvakontrollist läbi. Pardameeskond üritas naist veenda mitte lennukist lahkuma, kuid vihane proua ei võtnud kedagi kuulda.

Meeskond üritas naist veenda kokku tund aega, teades, et tema lahkumise korral hilineb lennuk oluliselt rohkem. Siiski oli ta otsustanud mehest lahutada ning ei soovinud temaga koos enam lennata.

Eeskirjade kohaselt peab lennuk kellegi lahkumise tagajärjel läbima kontrolli ning üle tuleb vaadata ka kogu pagas. Rossiya Airlines ei ole ametlikult sõna võtnud ning ilmselt jääb naine ka karistuseta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles