Just see on maailma parim lennujaamarestoran

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Lennujaamade ja lennureiside toiduvalikud on miski, mille üle koomikud on nalja visanud aegade (või vähemalt kommertslennunduse) algusest saadik. Kuid tuleb tõdeda – lennujaamad võivad kogenud reisisellile olla väsitavad ja tüütult ühenäolised, kuid ometi leidub palju vahvat kulinaarset avastamist nendeski.

Pariis on gurmaanide seas tuntud imeliste restoranide tõttu, seega ei tasu imestada, et Charles De Gaulle’i lennujaamas asuv restoran I Love Paris nimetati just parimaks lennujaamarestoraniks maailmas.

Restorani juhib chef Guy Martin ning mainekas auhind anti välja Genfis toimunud lennunduse toidukonverentsil ja auhinnagalal FAB (Airport Food and Beverage Conference and Awards). Martin lõi oma toidukoha kvaliteediga isegi maailmakuulsa Gordon Ramsey Londoni Heathrow lennujaamas asuvat restorani Plane Food.

Martin on pärjatud Michelini tärnidega ning ta ütleb, et restorani eesmärgiks on külastajatele pakkuda naudingut ja mõnu mugavas, kaasaegses atmosfääris. I Love Paris avati 2015. aasta juunis ning asub terminalis 2E. Menüüst leiab laia valiku võileibu ja küpsetisi, samuti on võimalus mekkida erinevaid šampanjasid. Nii et viimane aeg võtta ette reis Pariisi ning mitte kiirustada lennujaamast lahkumisega!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles