Peterburi bussireisid tõmbavad Eesti elanikke

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peterburi Peeter-Pauli kindlus
Peterburi Peeter-Pauli kindlus Foto: SCANPIX

Läinudnädalase Lux Expressi bussipiletite sooduskampaania raames müüdi üle 13 000 bussipileti, kusjuures populaarsemaks sihtkohaks osutus Peterburi.


Peterburi müüdi 63 protsenti Tallinnast ja Tartust algavatest soodusreisidest.

«Tundub, et edule aitas kaasa see, et sooduspiletid olid seekord ühendatud tavapärasest hinnast märksa odavama viisavormistusteenusega,» üles Lux Express Estonia juhatuse esimees Hannes Saarpuu.

Nüüd kui kampaania on läbi, pakub Lux Express endiselt soodsaid võimalusi Tallinnast ja Tartust Peterburi sõitmiseks, tehes Põhjamaade Veneetsia paljudele kättesaadavaks.

Mugavust hindavad tööreisijad saavad kaasaegsetes Lux Expressi kaubamärgi all sõitvates bussides tasuta wifi-ühenduse ning seal on ka arvuti- ja telefoniaku laadimise võimalus, kuumad joogid ning värsked ajalehed.

«Tänu Simple Expressi soodsale piletihinnale pole Venemaa läänelikem metropol ka kokkuhoidlikuma reisija jaoks enam vaid kulukas unistus. Soodsad piletihinnad ei tähenda aga järeleandmisi kvaliteedis – liinil sõidavad samuti nüüdisaegsed ja mugavad bussid,» rääkis Saarpuu.

Peterburi suunal väljuvad Lux Express bussid Tallinnast kell 6, 8, 14.15 ja 23. Pileti hind algab 29 eurost. Simple Expressi bussid väljuvad iga päev kell 3.50 ja 15.30 ja pileti hind algab 16 eurost. Sõit kestab olenevalt sõiduplaanist 6 - 7 tundi.

Lux Expressi bussid väljuvad Tartust kell 12.50 ja 22.45, pileti hind algab 23 eurost ning Simple Expressi bussid väljuvad kell 2.25 öösel ja pileti hing algab 14 eurost. Sõit kestab üle 7 tunni.

Peterburis peatuvad bussid Balti jaamas, kus bussiuksest metrooni on vaid 30 meetrit ning kuulus Nevski prospekt kahe metroopeatuse kaugusel, ning Peterburi bussijaamas. Vahepeatused on kõigil liinidel Jõhvis ja Narvas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles