Turisti rünnaku tõttu tuli flamingo hukata

Johanna Vahuri
, reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Flamingo Pinky
Flamingo Pinky Foto: SCANPIX

Ameerika Ühendriikides asuvas teemapargis Buch Gardens elanud flamingo pandi magama, sest üks külastajatest ründas lindu.

Joseph Corrao krabas linnu tema aedikust ja viskas ta vastu maad sellise jõuga, et Pinky-nimelise flamingo jalg tuli peaaegu otsast ära, vahendab New York Daily News.

Politsei esitas Carraole süüdistuse loomade julma kohtlemise eest.

Pinky oli 19-aastane ja Buch Gardensi üks maskottloomadest. Ta oli külastajate seas populaarne, sest tegi omapärast Flamingo Flamenco tantsu. Tavaliselt põgenevad flamingod eemale, kui keegi peaks nende alale liialt lähedale tulema, kuid Pinky oli inimestega väga harjunud.

Pärast rünnakut ei õnnestunud veterinaaridel flamingot enam täisväärtuslikule elule päästa ja ta pandi magama.

Carrao on ka varem seadusega pahuksis olnud. 2010. aastal istus ta kolm aastat vangis, sest tungis ühele vanurile kallale. Lisaks on ta tabatud autoroolist alkoholijoobes ning teda on süüdistatud ka politsei eest põgenemises. Viimati pääses mees vanglast 2015. aastal.

Pinky Flamingo Flamenco tants:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles