Video: naine lõi lennukis topside pärast lamenti

Johanna Vahuri
, reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karjuma
Karjuma Foto: SCANPIX

Spirit Arilinesi reisija sattus meeskonnaliikmetega sõnasõtta, sest ta ei saanud kaht soovitud plasttopsi.

Internetiavarused on vallutanud video, kus üks naine karjub lennuki meeskonnaliikme peale, kuna viimane ei olnud nõus talle kohe kahte plasttopsi andma, vahendab Daily Mail.

Videost on kuulda, kuidas stjuardess palub korduvalt naisel maha istuda, sest kapten on pannud põlema turvavöö kinnitamise tuled, kuid naine ei anna alla ja nõuab endiselt oma topse. Hiljem sekkuvad vaidlusesse juba ka kaasreisijad, kes ei suuda naise karjumist ära kuulata ning käsivad tal samuti maha istuda.

Lõpuks võtab sõna ka piloot, kes käsib kõigil reisijatel viivitamatult oma kohale naasta, sest lennuk on varsti maandumas. Lõpuks istub ärritunud reisija küll maha, kuid enne seda pöördub ähvardavalt kaasreisija poole ja lubab teda väljas oodata.

Video autori sõnul tekkis sama probleem vahetult enne õhkutõusu, kui sama reisija nõudis ka siis kahte plasttopsi, mida pardameeskond ei saanud talle enne teele asumist aga anda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles