4 põhjust, miks kohvri jõudmine pagasilindile viibib

Johanna Vahuri
, reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pagasilint
Pagasilint Foto: SCANPIX

Isegi kui õnnestub lennukist ruttu välja saada, ei tähenda see, et ka lennujaamast põgenemine nii kiiresti võiks toimuda, sest kohvrit tuleb ikka oodata.

Ajavahemikus, mil kohver lahkub lennukist ning jõuab pagasilindile toimub üsna palju ning seega on ka mitmeid põhjuseid, miks pagas võib hilineda, vahendab Travel and Leisure.

1. Halb ilm - ilm on üks peamisi põhjuseid, miks pagas ei jõua õigel ajal lindile. Kui parajasti on suur äikesetorm kästakse tavaliselt lennujaamatöötajatel turvalisuskaalutlustel siseruumidesse jääda, mistõttu ei saa nad õigeaegselt ka pagasit transportida.

2. Lennujaama suurus - Tallinna lennujaam on koduselt väike ning siin jõuavad kohvrid üldjuhul ka väga kiiresti ootajani. Kui aga satud mõnda suuremasse lennujaama võtab pagasi liikumine lihtsalt rohkem aega.

3. Reisijate arv - kui lennuk oli täiesti täis, siis võtab ka rohkem aega, et kõik kohvrid lennukist maha laadida ja seejärel jälle pagasilindile laduda.

4. Lennujaama seisukord - suurtes keskustes on pagasi transportimise protsess muudetud üsna sujuvaks, kuid kui tegu on mõne väikesema paiga või vähem arenenud riigiga, võib eeldada, et kõige tehakse veel käsitsi, mistõttu võtab kogu teekond ka kauem aega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles