Video: mida on võimalik lennukis 19 000 euro eest saada?

Johanna Vahuri
, reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Baar Emiratesi lennukis
Baar Emiratesi lennukis Foto: Youtube

Lennukite esimesed klassid võivad olla väga luksuslikud, kuid pileti hinnad on nii kallid, et enamik reisijatest neid mugavusi kunagi proovida ei saa.

Reisija Casey Neistat asus teele Dubaist New Yorki, kui talle teatati, et ta tõstetakse ümber esimesse klassi. Mees otsustas oma kogemuse üles filmida ning seda teistega siis ka jagada, vahendab Travel and Leisure.

Istekoht Emiratesi lennufirma esimeses klassis oleks maksma läinud 19 000 eurot, kuid Neistatil lihtsalt vedas. Ta alustas 14-tunnist teekonda oma uste sulgemisega ning mõnede väikeste hüvede uurimisega. Muuhulgas anti talle isegi ka pidžaama ja sussid.

Esimese klassi «kapslis» oli ka minibaar, kuid kui reisija sooviks midagi toekamat süüa, sai seda loomulikult tasuta tellida. Nii leidus menüüs muu luksusliku hulgas ka kaaviari. Ilmselt kõige omapärasem kogemus oli lennukis duši all käik. Enne maandumist oli kõigil esimese klassi reisijatel võimalik endale pesemiseks aeg reserveerida ning end värskendada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles