Müstiline kruiis viib mitmesse salajasse sihtkohta (1)

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laev
Laev Foto: SCANPIX

Seiklushimulised reisijad võivad hakata kotte pakkima, sest on olemas üks kruiisiliin, mis ei avalda oma sihtkohti. 

Reisijad, kes selle tee ette võtavad, veedavad reisil 16 ööd ning nad ei  tea, kuhu nad lähevad. Saladuseks on jäetud nii sihtkoht, vahesadamad ning ka vajalikud lennud, vahendab Telegraph.

Reisijatele öeldakse vaid kruiisi hind ja algus- ning lõpukuupäev. Soovijad peavad saabuma teatud ajaks lähtepunkti ning seal antakse neile juhised, millisesse sadamasse ning laevale nad suunduma peavad. Luksuslaeval saavad osalejad 10 mõistatust, mille ära arvamisel, saavad nad teada ka paigad kuhu nad lähevad.

Kruiis maksab 13 228 eurot ning algab 18. märtsil. reisi jooksul külastatakse kuut erinevat sihtkohta ning korraldaja Bolsover Cruise Clubi esindaja sõnul saavad osalejad ööbida ka kõige luksuslikemas viie tärni hotellides.

Need, kes ei suuda uudishimule vastu panna, saavad kruiisifirmalt tellida endale ka täieliku programmi. Seda on võimalik teha aga ainult siis, kui oled endale juba kajuti broneerinud. «Reisimine ei ole enam nii seikluslik, sest kõike on võimalik juba eelnevalt välja uurida. Meie soovime tuua tagasi osa sellest seiklusest, ehkki oleme sellele lisanud kõik luksuskruiisi mugavused,» kirjeldas omapärast kruiisi ettevõtte esindaja. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles