Millal on parim aeg hotellitoa broneerimiseks

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puhkajad
Puhkajad Foto: SCANPIX

Hotellitoa broneerimine on küll ülimalt lihtne, kuid tavaliselt on raske aru saada, millal on parim aeg broneerimiseks, et saada kõige parema hinnaga pakkumine.

Alustuseks tuleks meeles pidada seda, et kui alustad puhkust pühapäeval, siis saad ilmselt hotellist parema hinnapakkumise. Veel selgus uuringust, et ka broneerida tuleks pühapäeval, sest siis on tubade hinnad just kõige madalamal, vahendab Lonely Planet.

Siiski, kui alustad reisi laupäeval, ei tasuks pühapäeval tuba broneerida, sest statistika kohaselt tõstetakse pühapäeviti laupäevased hinnad kõrgemaks. Tegelikult garanteerib kõige paremini hea hinna saamise ikka varajane broneerimine.

Hotellitoad tuleks broneerida kolm kuni neli nädalat enne reisile minekut. Kui Põhja-Ameerikas võib häid pakkumisi saada ka hiljem, siis Euroopas tuleks kindlasti mõelda varajasele broneerimisele. Loomulikult sõltuvad hinnad ka ajast, mil reisida. Arusaadavalt on kõrghooajal toad kallimad kui madalhooajal. Nii on näiteks Euroopas tavaliselt kõige madalamad hinnad just novembris ja jaanuaris. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles