Veider loodusfoto tekitab internetis segadust

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Omapärane loodusfoto
Omapärane loodusfoto Foto: Instagram

Esmapilgul tundub, et Yosemite'i rahvuspargis tehtud pildil on ilus tähistaevas, kui aga vaadata peegeldust järves, siis ei tundu pilt enam loogiliselt vastuvõetav.

Kui aga lähemalt vaadata on näha, et kõik puud ja mäed on kergelt udused ning teravad on nad hoopis veepeegelduses, vahendab Daily Mail.

Filmitegija Kevin Wolf tegi pildi päikeselisel päeval rahvuspargis jalutades, kuid hiljem märkas, et kivikesed ja liiv järve põhjas meenutasid justkui tähistaevast. Pärast avastust pani ta pildi üles Redditi keskkonda, kus foto kiiresti kuulsust kogus.

[Earth] flipped this photo because the sand under the river looked like stars [5450 × 3968] - Yosemite, CA - @kev.wolf from NoSillySuffix

Yosemite'i rahvuspark asub California osariigis ja seda külastab igal aastal miljoneid turiste. 1984. aastast kuulub see ka UNESCO maailmapärandi nimistusse.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles