Ainult täna: supersoodsad lennupiletid üle maailma

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Must reede
Must reede Foto: SCANPIX

Ameeriklaste ostupüha Black Friday (must reede) puhul on teinud sooduskampaaniaid ka mitmed lennufirmad.

30 protsendise soodushinnaga pakub lennupileteid üle maailma Norra odavlennufirma Norwegian. Soodsaid lennupileteid pakutakse Stockholmist New Yorki 206 euroga, Floridasse 260 euroga; Kopenhaagenist Las Vegasesse 270 euroga ning loomulikult on valikus veel palju muud. Vaata lähemalt siit.

Ryanair paiskas müüki aga 10 miljonit sooduspiletit, mille hinnad algavad ühe suuna kohta 16,99 eurost. Vaata lähemalt siit.

EasyJet pakub samuti 30 protsendilise soodustusega pileteid ning Tallinnast on võimalik sõita väga soodsalt nii Itaaliasse kui ka Inglismaale. Vaata lähemalt siit. 

Samuti on käimas sooduskampaaniad musta reede puhul ka tavalistel lennufirmadel. Finnair pakub Euroopa sihtkohtadesse pileteid alla 200 euro edasi-tagasi lennu kohta ning Aasiasse on võimalik saada vähem kui 500 euro eest. Vaata lähemalt siit.

SAS ning Nordica ei ole musta reedega seoses kampaaniaid välja kuulutanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles