Veidramad asjad, mida stjuardessid lennukis on näinud

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lakkuma
Lakkuma Foto: SCANPIX

Sageli võib lennukites näha raevutsevaid või muidu ebameeldivaid reisijaid, kuid nemad ei vastuta kõige veidramate asjade eest.

Kuigi ebameeldivad kliendid jäävad stjuardessidele kindlasti meelde, siis ei peeta selliseid inimesi enam erakordseks. Küll juhtub lennuki pardal aga ohtralt veidrat, mis ka pardameeskonna mõnikord imestama paneb, vahendab Insider.

Redditi internetikeskkonnas on sõna võtnud mitmed endised ja praegused pardameeskonna liikmed ning jaganud oma kõige kummalisemaid kogemusi lennukis.

1. Prostituudid - 1970. aastatel märkas üks stjuardess, kuidas lennul New Yorkist San Juani olid ka paar prostituuti, kes üritasid endale reisijate hulgast kliente leida. Sageli teenisid nad oma lennupileti raha tagasi ning said veel lisagi. Talvel oli neid eriti kerge märgata, sest kui kõik teised riietusid soojalt, tulid nemad lennukisse ikka lühikestes pükstes, kõrgete kontsade ja suurte dekolteedega särkidega.

2. Oksendamine - stjuardess jutustas loo sellest, kui ta parajasti peatus ühe istmerea juures, et küsida, mida reisijad juua soovivad. Üks meestest hakkas juba vastama, tõstis siis aga järsult sõrme, oksendas paberkotti ning tellis seejärel limonaadi.

3. Ragbi mängijad - kord ostis Austraalia ragbimeeskond pikamaalennul ära kõik esimese klassi piletid. Kohe kui lennuk oli õhkutõusnud, võtsid nad kõik end bokserite väele. Nad jäid terve lennu ajal viisakaks ning ei tekitanud kellelegi tüli, nad tahtsid lihtsalt poolalasti olla.

4. Lakkuja - stjuardessid peavad kokku puutuma igasuguste inimestega. Üks reisija üritas iga kord stjuardessi kätt lakkuda, kui viimane tema lähedusse sattus.

5. Beebi pagasisse - stjuardesside kohus on teada, mitu beebit on pardal ning hoida silma peal ka nende asukohal. Kord pidi pardal olema kolm last, kuid stjuardess suutis neist leida vaid kaks. Kui ta läks lapse vanematelt küsima, et kus nende laps on, viitasid noored pagasiriiulile. Nad olid esimest korda lennukis ning pidasid pagasiriiulit veidrat sorti hälliks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles