Finnair avab püsiühenduse Reykjavikiga

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Finnairi lennuk
Finnairi lennuk Foto: PETER ANDREWS/REUTERS/Scanpix

Finnairi lennugraafikusse lisandub uue sihtkohana püsiühendus Reykjavikiga, täiendust saavad ka muud euroopasisesed püsiliinid.

Alates 11. aprillist pakub Finnair uue sihtkohana aastaringset püsiühendust Reykjavikiga, kuhu talvisel ajal toimuvad lennud kolmel, suveperioodil viiel päeval nädalas. Viiepäevane lennugraafik tagatakse koostöös Islandi lennufirmaga Icelandair.

Seni on Tallinnast hooajaväliselt Islandile olnud mõistlik lennata ka läbi Stockholmi, Oslo või Kopenhaageni.

Ühendust tihendatakse ka Taaniga, mis toob lennugraafikusse äripäevaseid lisalende Kopenhaageni suunal ja lennuliiklus tagatakse aastaringselt.

«Läinud aastal oli Kopenhaagen sihtkohana populaarseim just Hiinast saabuvate lendude hulgas, Billundi lennuliini avasime läinud kevadel seoses nõudlusega otseühenduse järele Soomest. Taani potentsiaal sihtkohana on kasvutrendis, kuna ühendab paljusid Aasia ja Euroopa lende,» põhjendas uuendusi Finnairi vastutav turundusjuht Juha Järvinen.

Positiivseid muudatusi on ka ühenduses Türgiga, kus Finnairi Alanya Gazipasa liini lennugraafikut pikendatakse kuni selle aasta detsembri keskpaigani.

Tallinnast saab seni lennata otse järgmistesse sihtkohtadesse: Amsterdami, Riiga, Londonisse, Helsingisse, Berliini, Varssavisse, Münchenisse, Kopenhaagenisse, Dublinisse, Düsseldorfi, Ateenasse, Stockholmi, Milanosse, Istanbuli, Bremenisse, Viini, Oslosse, Kuresaarde, Kärdlasse, Frankfurti, Barcelonasse, Trondheimi, Moskvasse, Kiievisse, Brüsselisse, Vilniusse ja Pariisi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles