Selle aasta parimad sihtkohad peredele

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Perepuhkus
Perepuhkus Foto: SCANPIX

Perega reisides tuleb hoolikalt valida sihtkohta, sest mitte kõik paigad ei suuda suure pere vajadusi ja soove rahuldada.

Kui romantiline saarepuhkus võib hea olla kahele, siis lastele võib see jääda igavaks. Linnapuhkus mõnes metropolis sobib hästi teismelistega reisimiseks, kuid väikeste lastega võib sellest saada paras peavalu, vahendab Travel and Leisure.

Hiljuti tehtud uuringust selgus, et 43 protsenti perekondadest tahab igal aastal reisida uude sihtkohta, kuid 45 protsenti vastanutest eelistas jääda samade paikade juurde. Kõik tõid aga välja, et puhkuse õnnestumiseks on ülimalt oluline tegevuste rohkus.

Veel peeti oluliseks, et puhkusel oleks võimalik teha midagi kultuurset ning ennast kuidagi harida. Lisaks toodi välja, et hotellis peaks kindlasti olema kiire internet ning head toitumisvõimalused.

Vaadeldes perekondade reisiharjumusi, broneeringuid ning otsingutulemusi võib järeldada, et sel aastal eelistatakse linnapuhkust rannapuhkusele, kuid sageli annab neid kahte ka kombineerida.

1. Osaka, Jaapan

2. Kyoto, Jaapan

3. Melbourne, Austraalia

4. Malibu, California

5. Reykjavik, Island

6. Princeville, Hawaii

7. Suur saar, Hawaii

8. Bordeaux, Prantsusmaa

9. Fortaleza, Brasiilia

10. Honolulu, Hawaii

11. Miami, Florida

12. Lyon, Prantsusmaa

13. Valencia, Hispaania

14. Edinburgh, Šotimaa

15. Anaheim (Disneyland), California

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles