Video: eestlased said taas maha suurepärase reisivideoga

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reisivideo
Reisivideo Foto: Youtube

Sel nädalal reisisid Särglep ja Palm ringi Tai kuningriigis ja kogesid Tai kirevat elu. Kui paljud turistid suunduvad otsejoones nautima Lõuna-Tai troopilist ja kirevat rannamelu, siis tõelise emotsionaalse laengu saab hoopis Põhja-Tais.  

Reisisellid külastasid kuldset kolmnurka, mis on kolme riigi ühenduspunktiks: Tai, Laos, Myanmar. See koht on ajalooliselt kaubanduse ja oopiumikasvatuse keskpunkt, kus kolm riiki probleemideta tegutsesid. Seal kehtis valuutana kuld, mitte riikide oma rahad – sealt ka nimetus «kuldne kolmnurk».

Lisaks külastasid nad laagrit, kus elavad päästetud elevandid, kes enam ei pea turiste sõidutama, ja nägid kohalikke külluslikke turgusid. «Panen kõigile Aasiasse reisijatele südamele, palun ärge külastage metsikute loomade loomaaedu ega sõitke elevantide seljas suurte rauast toolidega. Neid loomi väärkoheldakse ja selline rahateenimine ei ole õige,» rõhutas Särglep.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles