Video: iseliikuv kohver teeb reisimise mugavamaks (1)

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Travelmate
Travelmate Foto: Youtube

Kohvriga läbi lennujaama trügimine võib olla parajalt tülikas, eriti kui pead lennule kiirustama. Uus kohver aga jälitab sind ise ja teeb seega liikumise mugavamaks. 

Travelmate'i iseliikuv kohver suudab vedada ka teisi kotte, eeldusel, et tema koorem liialt raskeks ei lähe. Samuti ei satu kohver segadusse ebakorrapärasest pinnasest nagu liikuv põrand, vahendab Tech Insider.

Iseliikuv Travelmate on alati omanikust vaid paari sammu kaugusel ning hoiab GPSi abil sidet ühendatud telefoniga. Lisaks suudab ta vastavalt inimese tempole ka enda kiirust kohandada. Maksimaalseks kiiruseks on kohvril 10,8 kilomeetrit tunnis, juhuks, kui lennuki peale on vaja joosta.

Lisaks on kohvril infrapunasensorid, mille abil ta suudab vältida teiste objektidega kokku põrkamist. Hetkel on võimalik kohvrit ette tellida Indiegogo vahendusel ning hind algab 377 eurost.  

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles