Suveniir, mille ostmiseks oodatakse tunde

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roos, pilt illustratiivne
Roos, pilt illustratiivne Foto: Vida Press

Disneyland on üle maailma kuulus ning tõmbab seega ligi hulgaliselt turiste, kes kogu hulluses raha kokku ei hoia. 

Kuigi Disneylandi teemapargid on suveniiridest üle kuhjatud, siis on mõni ihaldatum kui teine. Nüüd kihavad poed turistidest, kes soovivad endale osta plasttopsi, milles hõljub kaunis punane roos, just selline nagu «Kaunitari ja Koletise» raamatus ja filmis, vahendab Travel and Leisure.

 

✨Enchanted Rose Souvenir cup✨ . #beautyandthebeast #enchantedrose #disneyland

A post shared by ⭐️KT The Disneybear (@ktthedisneybear) on

Varsti esilinastub ka uus samanimeline film. Selle peaosatäitjaks on Harry Potteri saagast kuulsust kogunud Emma Watson, mistõttu ei tule suveniirihullus üllatusena. Teemapargis maksab armas valgustatud ja hõljuv lilleke 14 eurot, kuid internetis müüakse seda juba rohkem kui 100 euro eest.

Disneylandi teemapargis müüakse kaunist roosi vaid ühes poes, mistõttu on järjekorrad veninud üsna pikaks. Samas on kõik, kes Disneylandi külastavad, juba arvestanud üüratute ooteaegadega, mida tavaliselt tuleb veeta küll atraktsiooni järjekorras seistes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles