New Yorgi lennujaamas tabati kummaline narkodiiler

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kokaiin pükstes
Kokaiin pükstes Foto: Vida Press

Lennujaama töötajatel tuleb aeg-ajalt rinda pista igasuguste kurikaeltega, kuid õnneks on mõni rumalam kui teine ja annab end peaaegu ise turvameestele üles.

New Yorgi JFK lennujaamas arreteeriti mees, kes oli kleepinud endale jalgade külge ohtralt kokaiini. Kokku oli kahtlusalune suutnud jalgade külge siduda umbes 2,2 kilo kokaiini ja üritas sellega üle piiri pääseda, vahendab Travel Pulse.

Mayo-Banex Ruiz Gomez oli Ühendriikidesse lennanud Dominikaani Vabariigist ja kui ta lennukist maha astus, märkasid turvatöötajad, et mees on närviline. Lisaks paistis üsna kaugele, et ta jalad ei ole kogu ülejäänud kehaga proportsioonis.

Selle koguse pealt oleks Ruiz Gomez saanud tänavatel teenida 77 000 eurot. Sarnase skeemiga jäi märtsi alguses vahele ka teine smugeldaja, kes samuti üritas Ameerika Ühendriikide pinnale viia keelatud aineid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles