Suvel saab Tallinnast lennata 36 sihtkohta

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna lennujaam.
Tallinna lennujaam. Foto: Mihkel Maripuu

Pühapäeval hakkab Tallinna lennujaamas kehtima suvine lennugraafik, tänavu on Tallinnast võimalik otse lennata 36 sihtkohta.

Uute lennuliinidena lisanduvad graafikusse Tallinn-Hamburg, Tallinn-Peterburi ning Tallinn-Göteborg, teatas AS Tallinna Lennujaam. Alates 15. maist lendab Nordica Peterburi liinil 13 korda nädalas, päev hiljem algavad Nordica otselennud Hamburgi kolm korda nädalas ning alates augustist lendab Nordica Göteborgi kuus korda nädalas.

Venemaa lennufirma Rusline alustab lendudega Peterburi 22. mail, lennud toimuvad kaks korda päevas. Uue lennufirmana lisandub Tallinnasse veel ka Suurbritannia riiklik lennufirma British Airways, mis ühendab Tallinna Londoni Heathrow lennujaamaga alates 28. märtsist kaks korda nädalas.

Suviseks tipphooajaks taasavatakse üheksa lennuliini. Märtsi lõpust avab Ryanair märtsi lõpust liinid Bremenisse, Dublinisse ja Gironasse. Nordica avab aprilli keskelt liini Nice'i ja Spliti ning mai keskelt Odessasse ja Rijekasse. Vueling avab juuni lõpust liini Barcelonasse ja Aegean Airlines mai lõpust liini Ateenasse.

Mitmed lennufirmad lisavad suvehooajal lennuplaani lisalende. Frankfurti suunal lisab Lufthansa ka kolmanda igapäevase ühenduse, samuti lisab oma graafikusse kaks lendu ka Turkish Airlines, lennates suvel Istanbuli iga päev. Sagedused tihenevad ka teistel liinidel, näiteks lisab Finnair lennuplaani igapäevase üheksanda lennu ajavahemikus september-oktoober.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles