Tuntud lennufirma keelas vanainimesel tualetti kasutada

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
British Airways
British Airways Foto: Vida Press

British Airways ei lubanud 87-aastast naist tualetti, mistõttu pidi proua terve lennu istuma lõpuks märgades riietes.

Kocharik Tsamouzian asus teele Los Angelesest Londonisse, kuid vahetult pärast pardale minekut sai aru, et peab kasutama tualetti. Kuna lend hilines ja pidi hoovõturajal ootama, palus naine, et tal lubataks tualetti kasutada, vahendab Telegraph.

Pardameeskond ei olnud nõus naist tualetti laskma ning isegi blokeeris ta tee selleni. Lennuk ootas aga õhkutõusu poolteist tundi, mistõttu ei suutnud proua enam kannatada ja urineeris end täis.

Seejärel veetis ta 13-tunnise lennu pisarates ja märgades riietes, sest tal polnud käsipagasis vahetusriideid kaasas. Prouale tuli lennujaama vastu tütar, kes oli säärasest kohtlemisest šokeeritud. «Mu ema rääkis neile, et ta on vana ja et nad peavad ta tualetti laskma, kuid stjuardess seisis ta istme ees ega lasknud tal püsti  tõusta».

Pardameeskonna väitel oleks tol hetkel olnud tualeti kasutamine turvaline. «Meie kõrgelt koolitatud pardameeskond teeb tööd selle nimel, et meie reisijatel oleks võimalikult mugav, kuid lennuameti turvareeglid näevad ette, et kõik peavad istuma, turvavööd kinnitatud, kui lennuk on juba liikuma asunud. Meie klientide turvalisus on meie peamine prioriteet,» sõnas British Airwaysi esindaja. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles