Lennufirma töötaja päästis ühe päevaga kaks elu

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elustamine
Elustamine Foto: Vida Press

American Airlinesi töötaja auks korraldati tseremoonia ja teda tunnustati kahe inimelu päästmise eest ühe päeva jooksul.

Christofer Hatchu on American Airlinesi klienditeenindusjuht. Ta lõpetas parajasti oma vahetust Charlotte Douglase rahvusvahelises lennujaamas, kui märkas maas lebavat reisijat. Endine vabatahtlik tuletõrjuja Hatchu sai aru, et mees on saanud südamerabanduse, vahendab Travel and Leisure.

Hatchu alustas kohe elustamisega, millega ta edukalt hakkama sai. Paar minutit pärast mehe teadvusele tulekut sai kõigest mõne värava kaugusel olev teine reisija südamerabanduse. Parameedikud palusid ka selle juhtumi puhul Hatchu abi.

Arstide sõnul ei oleks kumbki reisija ellu jäänud, kui Hatchu ei oleks olnud lähedal ja neile kohe abi osutanud. «Ma arvan, et ma olin lihtsalt õigel ajal õiges kohas,» kommenteeris Hatchu oma tegevust.

Hatchule anti tänutäheks American Airlinesi Tõelise Kangelase keep ja tšekk tuhandele dollarile. Autasustamistseremoonia peeti lennujaamas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles