British Airways jagab lastele suveks tasuta lennupileteid

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
British Airways.
British Airways. Foto: Tim Ockenden/PA Wire/PA Images/Scanpix

Üsnagi ootamatult tuli Suurbritannia lennufirma British Airways välja kampaaniaga, kus kuuel liinil algusega Heathrow lennujaamast jagatakse lastele tausta lennupileteid. 

Kampaania kehtib lendudele, mis toimuvad alates 1. juunist kuni 31. oktoobrini ning peamiselt soovitakse sellega täita liine, mis muidu suveperioodil veidi tühjaks jäävad. Lisaks on lennufirmal õnnestunud läbi rääkida lennujaamadega, et ka nemad oma kõrgeid maksusid alandaksid, vahendab The Independent.

Lapsed saavad tasuta lennata peamiselt Suurbritannia erinevatesse sihtkohtadesse. Valikusse on jäänud Belfast, Edinburgh, Iverness, Leeds/Bradford ja Newcastle. Ainuke välismaine sihtkoht on Billund Taanis, kus asub ka Legoland.

Iga maksva täiskasvanu kohta saab lennata tasuta kaks last ning lennufirma paneb alaealised automaatselt samasse kohta istuma, kuhu vanemadki. Sellise hinnapoliitikaga teeb British Airways silmad ette ka tuntud odavlennufirmadele nagu Ryanair ja EasyJet.

«Perega reisides loeb iga sendi säästmine seega kui lapsed saavad tasuta reisida, muudab see mööda Inglismaad ja Euroopat sõitmise veelgi lihtsamaks,» sõnas lennufirma turundusjuht Adam Daniels. «Pakkumisega soovime turgutada ka Suurbritannia siseturismi soodustades reisimist Londonisse, põhjapoole, Šotimaale ja Põhja-Iirimaale».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles