Video: reisikiik teeb lennusõidu mugavamaks (1)

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgade alus
Jalgade alus Foto: Kuvatõmmis

Pikad lennureisid muutuvad kehale väga väsitavaks ja lisaks ei ole pidev ühes positsioonis istumine ka tervisele kasulik. 

Ettevõte FlyLegsUp tuli turule omalaadse võrkkiigega, mis võimaldab ka tavaklassis reisijatel paremini välja puhata. Kiik kinnitub eesoleva laua külge ja nii saab rahulikult jalad veidi rohkem välja sirutada ja puhata, vahendab Travel and Leisure.

Väikestele lastele on omanäoline kiik ka voodi eest. Seadeldisel on kaasas täispuhutavad padjad, mis peaksid kogemust veelgi mugavamaks tegema. Esialgu loodi kiik täiskasvanutele, et vähendada lennu ajal tekkivad paistetust, kuid üsna pea saadi aru, et see sobib ka väikelastele voodiks.

«Enamik inimesi ei saa nautida äriklassi luksust, kuid nüüd on neil võimalik vähemalt veidikenegi paremini magada ja enam ei lähe ka jalad nii paiste,» sõnas toote looja Jenny Cayzer.

FlyLegsUpi seadeldise on üle vaadanud ka Ühendriikide lennuamet ja kinnitanud, et seda on turvaline kasutada. Siiski võib selle üles seada vaid siis, kui olete saavutanud lennukõrguse. Kiike on võimalik internetist tellida ning see maksab umbes 64 eurot. 

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles