Mida inimesed lennujaamade juures kõige rohkem vihkavad?

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lennujaam
Lennujaam Foto: Vida Press

Lennujaamades peab tavaliselt varuma hulganisti aega, et jõuaks seista kõikvõimalikes järjekordades, kuid üllatavalt ei tekitagi ootamine reisijates kõige enam pahameelt.

Travel Leaders Group viis Ameerika Ühendriikide lennujaamades läbi rahulolu-uuringu, kust selgus, et 27 protsenti vastanutest häirib see, et mõnikord tuleb turvakontrollis jalanõud ära võtta, vahendab Travel and Leisure.

Lisaks ei meeldinud reisijatele see, kui neid käsitsi üle kontrolliti ning ka reegel, et vedelikku ei tohi käsipagasisse panna. Veel häiris reisijaid see, et turvakontrolli läbimine võtab kaua aega, kuid pool vastanutest oli tempoga rahul.

Siiski võib turvakontrollis kuluvat aega mõista ja see võiks reisijatele isegi meeldida, sest tavapäraselt viitab see sellele, et tööd tehakse põhjalikult. Nii vastas ka 70 protsenti osalejatest, et nad on rahul turvakontrolli praeguse tasemega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles