Euroopa saar, kus asub suurim mereäärne bassein

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bassein
Bassein Foto: SantAnna

Kreeka Mykonose saare puhkusekuurort sai hiljuti imelise täienduse, kui seal avati luksuskuurort SantAnna, kus on ka suurim mereäärne bassein.

SantAnna luksuskuurort asub Paranga rannal ja üheks tõmbenumbriks on sel 2000 ruutmeetri suurune mereveebassein. Euroopa suurimas mereäärses basseinis on kokku 840 36o liitrit vett, vahendab Lonely Planet.

Lisaks on kuurordis ka Vahemere stiilis restoran, mis mahutab korraga 300 külalist. Lisaks on seal ka väiksem sushi- ja toortoidurestoran ja kolm baari.

Küllaldaselt on rõhku pandud ka meelelahutusele. Seda üksust juhib New Yorgi auhinnatud teleajakirjanik ja DJ Arthus Chi'en. Terve päeva mängib külastajatele rahulik ja lõõgastav muusika ning õhtuti antakse võimalus ka jalga keerutada.

Veel leiab SantAnnast ka viis butiiki, spaa, ilusalongi ja jõusaali. Loomulikult pakutakse ka ekskursioone, eratransporti, helikopteriteenuseid, veetaksot ja golfikärusid. Seal on parajalt pööratud tähelepanu ka Kreeka kohalikule toodangule ja kultuurile ning tubade valmistamisel on kasutatud piirkonnale omaseid materjale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles