Video: stjuardess kallab šampanja klaasist tagasi pudelisse

Minna Joor
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stjuardess kallab šampanja tagasi pudelisse.
Stjuardess kallab šampanja tagasi pudelisse. Foto: Pilt videost

Video tegi Emiraatide lennuki äriklassis lennanud reisija, kes soovis jäädvustada lennumasina luksuslikku interjööri, kuid lisaks jäi kaadrisse ka stjuardess, kes tühjendas šampanjaklaasi tagasi selle pudelisse.

Lühike videoklipp levis kiiresti üle maailma ning paljud tegid nähu kohta oma oletusi, öeldes, et ehk pakutakse ülejääke teistele reisijatele, vahendab The Telegraph.

«Ma olen stjuardess. Arvan, et videos on tegelikult lihtsalt jäädvustatud hetk, kui kasutamata jäänud šampanja kallatakse pudelisse tagasi enne, kui lennuk õhku hakkab tõusma. Meil ei ole lubatud maa peal olles kallata vedelikke pudelist välja. Vean kihla, et ta kallab šampanja pudelisse tagasi selle asemel, et prüginõu enne lendu tõusmist märjaks teha,» kommenteeris üks video vaataja.

Üldiselt pole aga tegu tavapärase vedelike käsitlemise meetodiga ning lennufirma asus ka uurima, millised olid nähtu tagamaad.

Vaata videot stjuardessi kummalisest käitumisest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles